Specialisaties

 

Vloeidraaien

Vloeidraaien

Het vloeidraaien van uw metaal wordt volledig naar specificatie gedaan door ROK Forceertechniek B.V. Ons bedrijf is al ruim 15 jaar actief in de metaalbewerking. Vraag naar onze mogelijkheden voor uw bedrijf!

Vloeidraaien van vele soorten metaal
Naast forceren, is ROK Forceertechniek B.V. ook specialist in het vloeidraaien van een groot aantal soorten metaal. Denk hierbij aan:

  • Non-ferro materialen;
  • RVS;
  • Aluminium;
  • Koper;
  • Messing.

Deze materialen worden met behulp van onze machines van topkwaliteit met grote nauwkeurigheid gevormd tot ieder gewenst product. Het vloeidraaien is bij ROK Forceertechniek B.V. toepasbaar voor ontwerpen met een vervormingshoek tot 20 graden en een doorsnede tot 900 mm. Wij zijn in te zetten voor zowel serie- en stuk- als voor massaproductie. Wat uw voorkeur ook is, u bent bij ons altijd verzekerd van producten van een constante, hoge kwaliteit die op de afgesproken tijd en zonder afkeuring worden geleverd.

Contact
Meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van vloerdraaien? Contacteer ons dan geheel vrijblijvend via telefoonnummer 0416 - 36 29 63 of e-mailadres info@rokforceertechniek.nl. Onze medewerkers nemen met genoegen de tijd om u te vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Kom met ROK in contact

Naam *

E-mail *

Bericht *

Velden met (*) zijn verplicht

Sitemap    -    Algemene Voorwaarden    -    2014 © Design and Realisation: Tisda Webdesign