Specialisaties

 

Metaalbewerking Brabant

Metaalbewerking Brabant

U zoekt een metaalbewerking specialist in Brabant? ROK Forceertechniek B.V. uit Loon op Zand (omgeving Tilburg) is al meer dan 15 jaar actief in het forceren, vloerdraaien en dieptrekken van een groot aantal metalen. Vraag naar onze talloze mogelijkheden voor uw product!

Hét metaalbewerking van Brabant
ROK Forceertechniek B.V. verzorgt al jaren metaalbewerking voor vele soorten bedrijven in Brabant. U schakelt ons in voor het forceren, vloerdraaien en dieptrekken van onder anderen de volgende soorten metaal:

  • Non-ferro materialen;
  • RVS;
  • Aluminium;
  • Verschillende staalsoorten.

Voor al deze bewerkingen hebben wij een groot aantal hoogwaardige machines waarmee ieder materiaal tot in de puntjes nauwkeurig wordt bewerkt. Wij leveren vlot en probleemloos zowel kleine aantallen specifieke producten als grotere series aan halffabricaten. Wij denken graag met u mee en ontwerpen samen het product samen met u op een kostenbewuste wijze. Dit laatste houdt in dat al onze producten van een standaard en vooral hoge kwaliteit zijn en op het afgesproken tijdstip zonder afkeuring worden geleverd.

Contact
Benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw bedrijf? Schroom dan niet om te bellen naar 0416 - 36 29 63 of te mailen naar info@rokforceertechniek.nl. Wij nemen graag de tijd om u vrijblijvend te vertellen wat wij voor u kunnen betekenen?

Op onze website kunt u diverse foto’s zien van eerder werk. Kijk en zie meteen waarom wij op het gebied van metaalbewerking in Brabant een uitstekende naam hebben opgebouwd.

Kom met ROK in contact

Naam *

E-mail *

Bericht *

Velden met (*) zijn verplicht

Sitemap    -    Algemene Voorwaarden    -    2014 © Design and Realisation: Tisda Webdesign