Specialisaties

 

Maatwerk metaal

Maatwerk metaal

Voor maatwerk in metaal gaat u naar ROK Forceertechniek B.V. Ons bedrijf is al geruime tijd actief in het forceren, dieptrekken en vloeidraaien van een groot aantal metalen. Contacteer ons geheel vrijblijvend en vraag naar onze mogelijkheden.

ROK Forceertechniek B.V. levert u maatwerk in metaal
ROK Forceertechniek B.V. biedt haar klanten al jaren maatwerk in het bewerken van metaal. Onze specialismes zijn forceren, dieptrekken en vloeidraaien. Doordat wij beschikken over een rijk en modern machinepark, zijn wij in staat om onder meer de volgende metalen snel en probleemloos te helemaal naar wens bewerken:

  • Non-ferro materialen;
  • RVS;
  • Aluminium;
  • Koper;
  • Messing.

Voor zowel het ontwikkelen van een kleine hoeveelheid specialistische producten als voor massaproductie bieden wij u oneindige mogelijkheden. Wij denken uiteraard graag met u mee en zullen het product, aan de hand van uw wensen, kostenbewust ontwerpen. Dit laatste houdt in dat u een product van de hoogste kwaliteit op het afgesproken tijdstip en zonder afkeuring krijgt geleverd.

Contact
Als u ook maatwerk in metaal wenst, contacteert u ROK Forceertechniek B.V. via telefoonnummer 0416 - 36 29 63 of e-mailadres info@rokforceertechniek.nl. Wij nemen graag de tijd om u geheel vrijblijvend te voorzien van meer informatie en een offerte/prijsopgave.

Kom met ROK in contact

Naam *

E-mail *

Bericht *

Velden met (*) zijn verplicht

Sitemap    -    Algemene Voorwaarden    -    2014 © Design and Realisation: Tisda Webdesign