Specialisaties

 

Luxe dienbladen

Luxe dienbladen laat u ontwerpen en vervaardigen door ROK Forceertechniek B.V. Of het nu gaat om een grote of kleine oplage, u bent bij ons verzekerd van scherpe prijzen en snelle levertijden. Daarnaast leveren wij constante kwaliteit. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van forceren, vloeidraaien en dieptrekken, mogen we ons met recht de specialist noemen. Bovendien zijn wij lid van De Koninklijke Metaalunie waardoor u te allen tijde verzekerd bent van een uitstekende staat van dienst en product.

Luxe dienbladen: vervaardigd volgens uw wensen en voorkeuren
Wanneer u luxe dienbladen door ons besluit te laten ontwerpen en vervaardigen nemen wij eerst samen met u uw wensen en voorkeuren met u door. Vervolgens streven wij naar het maken van een kostenbewust ontwerp dat geheel aan uw wensen voldoet. Met de beschikking over een uitgebreid, modern uitgerust machinepark, kunnen wij vrijwel al uw opdrachten op het gebied van forceren, vloeidraaien en dieptrekken moeiteloos voor u uitvoeren.

Laat u verrassen door onze expertise
Door de jaren heen zijn wij diverse opdrachtgevers naar volle tevredenheid van dienst geweest. Ook het realiseren van luxe dienbladen, geheel op maat gemaakt, is bij ons in vertrouwde handen. Bekijk voor een overzicht van ons kunnen eens onze Producten en Foto’s of neem contact met ons op!

Meer weten over het realiseren van luxe dienbladen? Neem direct contact met ons op!

Kom met ROK in contact

Naam *

E-mail *

Bericht *

Velden met (*) zijn verplicht

Sitemap    -    Algemene Voorwaarden    -    2014 © Design and Realisation: Tisda Webdesign