Specialisaties

 

Handgemaakte lampenkap

Een handgemaakt lampenkap laat u vervaardigen door uw specialist als het gaat om het forceren van verlichtingskappen: ROK Forceertechniek B.V. Met meer dan 20 jaar ervaring, een vakkundig team en een modern uitgerust machinepark kunnen wij vrijwel al uw wensen op het gebied van forceren, vloeidraaien en dieptrekken voor u uitvoeren. Wij hanteren scherpe prijzen en snelle levertijden. Kiest u voor onze dienstverlening dan bent u verzekerd van kwaliteit van product én dienst!

Handgemaakte lampenkap: verzekerd van hoogstaand maatwerk
Naast het vervaardigen van een handgemaakte lampenkap zijn wij ook uw vertrouwde adres voor het forceren van onder meer:

  • Dienbladen
  • Verloopstukken
  • Afdekkappen
  • Deksels
  • Bollen

Laat u verrassen door onze expertise
Het vervaardigen en produceren van een handgemaakte lampenkap: of het nu gaat om massa- als stukproductie; wij zetten ons in om een zo kostebewust mogelijk ontwerp voor u te realiseren in nauwe samenspraak met u als klant. Op deze manier weten wij altijd producten zo te ontwerpen en produceren dat ze geheel voldoen aan uw wensen en voorkeuren. Bekijk voor een overzicht van ons kunnen eens onze ‘Producten en Foto’s’ of neem direct contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie over het realiseren van een handgemaakte lampenkap. Dit kunt u doen door te bellen naar 0416 - 36 29 63.

Meer weten over het vervaardigen van een handgemaakte lampenkap? Neem contact met ons op!

Kom met ROK in contact

Naam *

E-mail *

Bericht *

Velden met (*) zijn verplicht

Sitemap    -    Algemene Voorwaarden    -    2014 © Design and Realisation: Tisda Webdesign