Specialisaties

 

Forceerwerk

Forceerwerk

Voor al uw forceerwerk schakelt u ROK Forceertechniek B.V. in. Al meer dan vijftien jaar zijn wij actief in het forceren van vele soorten metaal. Voor zowel stuk- als seriewerk bieden wij u vele mogelijkheden!

ROK Forceertechniek B.V. is de juiste partner voor al uw forceerwerk
ROK Forceertechniek B.V. is de ideale partner voor al uw forceerwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het naar specificatie forceren van een groot aantal metalen, waaronder:

  • Non-ferro materialen;
  • RVS;
  • Aluminium;
  • Koper;
  • Messing.

Hierbij maken onze goed opgeleide en vakkundige medewerkers gebruik van de meest geavanceerde machines, zodat uw materiaal tot in millimeters nauwkeurig is te bewerken. Waar nodig kan er echter ook gebruik worden gemaakt van een handforceerbank. Voor zowel stuk- en serie als massaproductie bieden wij u een grote hoeveelheid aan mogelijkheden. Ongeacht wat uw forceerwerk inhoudt, bent u bij ons altijd verzekerd van producten van een constante en vooral hoge kwaliteit.

Contact
Wilt u weten wat de specifieke mogelijkheden zijn van ROK Forceertechniek B.V. voor het forceren van uw materiaal? Bel dan naar 0416 - 36 29 63 of stuur een e-mail naar info@rokforceertechniek.nl. Wij gaan graag met u in gesprek, vanzelfsprekend geheel vrijblijvend.

Op de website zijn tevens tal van foto’s te bewonderen van ons eerdere forceerwerk.

Kom met ROK in contact

Naam *

E-mail *

Bericht *

Velden met (*) zijn verplicht

Sitemap    -    Algemene Voorwaarden    -    2014 © Design and Realisation: Tisda Webdesign