Specialisaties

 

Forceertechniek Tilburg

Forceertechniek Tilburg

Op het gebied van forceertechniek vindt u in de omgeving van Tilburg geen beter bedrijf dan ROK Forceertechniek B.V. Voor zowel stuk- als massaproductie bieden wij maatwerk van de allerhoogste kwaliteit. Vraag naar onze mogelijkheden!

ROK Forceertechniek B.V., al meer dan vijftien jaar actief in Tilburg en omgeving
ROK Forceertechniek B.V. uit Loon op Zand (omgeving Breda/Tilburg) is al ruim vijftien jaar actief als forceerbedrijf. Wij leveren maatwerk voor het bewerken van de volgende soorten metaal:

  • Non-ferro materialen;
  • RVS;
  • Aluminium;
  • Koper;
  • Messing.

Onze vakkundige en ervaren medewerkers maken bij het forceren van het metaal veelal gebruik van de meest geavanceerde machines. Hiermee is elk metaal vlot en probleemloos tot op de millimeter nauwkeurig te bewerken en zo te vervormen tot een technisch kwalitatief product. Waar nodig kunnen zij echter ook gebruik maken van handforceerbanken en andere apparaten. Wij bieden u ongekende mogelijkheden voor stuk-, serie- en massaproductie en nemen ook graag de afwerking (bijvoorbeeld met poedercoating) voor handen.

Contact
Meer weten over onze mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0416 - 36 29 63 of e-mailadres info@rokforceertechniek.nl.

ROK Forceertechniek B.V. is al jaren actief in Tilburg en omgeving. Op de website vindt u impressies van eerdere geproduceerde producten.

Kom met ROK in contact

Naam *

E-mail *

Bericht *

Velden met (*) zijn verplicht

Sitemap    -    Algemene Voorwaarden    -    2014 © Design and Realisation: Tisda Webdesign