Specialisaties

 

Forceerbedrijf

Forceerbedrijf

Op zoek naar een toonaangevend forceerbedrijf? ROK Forceertechniek B.V. forceert een grote diversiteit aan metaal snel en nauwkeurig in een product naar wens. Neem contact met ons op en vraag naar onze vele mogelijkheden!

Forceerbedrijf ROK Forceertechniek B.V.
Forceerbedrijf ROK Forceertechniek B.V. is al ruim 15 jaar actief in het forceren van een groot aantal metaal. Onder meer de volgende materialen zijn volledig naar wens te forceren:

  • Non-ferro materialen;
  • RVS;
  • Aluminium;
  • Koper;
  • Messing.

Onze gespecialiseerde medewerkers maken bij het bewerken van uw materiaal gebruik van de meest geavanceerde forceermachines, al zijn er ook handforceerbanken aanwezig. Met deze machines is het mogelijk om met grote nauwkeurigheid ieder gewenst product te vervaardigen uit uw materiaal. Voor zowel stuk- als seriewerk bieden wij u de meest uiteenlopende mogelijkheden. Waar uw voorkeur ook ligt, bij forceerbedrijf ROK Forceertechniek B.V. bent u te allen tijde verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product dat compleet aansluit op uw wensen en eisen.

Contact
Benieuwd wat forceerbedrijf ROK Forceertechniek B.V. voor u kan betekenen? Aarzel dan niet en bel naar 0416 - 36 29 63 of mail naar info@rokforceertechniek.nl. Onze medewerkers staan klaar om op u geheel vrijblijvende basis te voorzien van meer informatie en een offerte/prijsopgave.

Op onze website kunt u ook impressies vinden van eerder werk van ROK Forceertechniek B.V.

Kom met ROK in contact

Naam *

E-mail *

Bericht *

Velden met (*) zijn verplicht

Sitemap    -    Algemene Voorwaarden    -    2014 © Design and Realisation: Tisda Webdesign