Specialisaties

 

Dieptrekken metaal

Dieptrekken metaal

Het dieptrekken van metaal laat volledig naar wens verzorgen door ROK Forceertechniek B.V., al ruim vijftien jaar dé metaalbewerkingsspecialist van Noord-Brabant. Vraag naar onze vele mogelijkheden!

Onbeperkte mogelijkheden voor het dieptrekken van metaal
ROK Forceertechniek B.V. is al jaren de specialist in het dieptrekken van een groot aantal typen metaal. Onder anderen de volgende materialen zijn via deze bewerking naar wens te vormen:

  • Non-ferro materialen;
  • RVS;
  • Aluminium;
  • Diverse staalsoorten.

Bij het dieptrekken van metaal maken wij gebruik van een dieptrekpers (tot 60 ton) van topkwaliteit. Hiermee is ieder materiaal naadloos en tot op de millimeter nauwkeurig te bewerken. Van cilindrische tot rechthoekige vormen en van specifieke producten tot aan halffabricaten: wij leveren u snel en probleemloos producten van een hoog technisch niveau.

Contact
Wilt u meer weten over onze opties voor het dieptrekken van metaal? Schroom dan niet en bel naar 0416 - 36 29 63 of mail naar info@rokforceertechniek.nl. Onze medewerkers staan klaar om u te voorzien van meer informatie en, indien gewenst, een volledig vrijblijvende offerte.

Op onze website kunt u alvast wat voorbeelden bekijken van eerder werk van ons.

Kom met ROK in contact

Naam *

E-mail *

Bericht *

Velden met (*) zijn verplicht

Sitemap    -    Algemene Voorwaarden    -    2014 © Design and Realisation: Tisda Webdesign