Geschiedenis

In 1995 is de heer Wim ter Weijden begonnen met het bedrijf Ter Weijden Forceertechniek BV in Loon op zand. Hij is toen begonnen met de productie van zilver geforceerde producten en deels metaal geforceerde producten. Naarmate de jaren is hij gestopt met de productie van zilver werk en is zich volledig gaan richten op het forceren van metaal.

Rond die tijd was hij vooral gespecialiseerd in het forceren van verlichtingskappen en dit is in de jaren uitgebreid naar diverse producten. Zoals; dienbladen, verloopstukken, afdekkappen, deksels, bollen en nog vele andere producten.

Sinds 1 Januari 2013 hebben Jac van Oers en zijn zonen Corné en Rob, "Ter Weijden Forceertechniek” overgenomen van toenmalig directeur Wim ter Weijden.

Door de overname van Ter Weijden Forceertechniek BV is de naam veranderd in ROK Forceertechniek BV en heeft Rob van Oers de leiding over dit bedrijf. Ons streven om dezelfde service en garantie te bieden zoals ze dit gewend zijn van Dhr. Ter Weijden.

Door de goede samenwerking met ROK Metaaltechniek BV kunnen we nu een completer product produceren omdat we vanaf heden ook kunnen lassen, slijpen en zetten. Voor meer informatie over ROK Metaaltechniek BV verwijzen wij u door naar www.rokmetaaltechniek.nl.

 

 

geschiedenis ROK Forceertechniek

Sitemap    -    Algemene Voorwaarden    -    2019 © Design and Realisation: Tisda Webdesign